Conference League

Νικολογιάννης: «Ίσως δούμε τον Πελίστρι την Πέμπτη - Έχει αρχίσει ήδη η έρευνα στον Παναθηναϊκό για ένα πολύ καλό 8άρι»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο απεσταλμένος του σταθμού στη Λανς για το μεγάλο παιχνίδι των «πράσινων» με την ομώνυμη ομάδα, το βράδυ της Πέμπτης (22/08, 22:00), στα playoffs του Conference League, αναφέρθηκε αρχικά στον Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος προπονήθηκε απόψε και ενδέχεται, όπως είπε και ο Ντιέγκο Αλόνσο, να χρησιμοποιηθεί στην πρώτη μάχη με τους Γάλλους.

Ο ρεπόρτερ στάθηκε στη συνέχεια στις δηλώσεις του Ουρουγουανού τεχνικού, αλλά και του Φώτη Ιωαννίδη στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι είναι χαρακτηριστική η ατάκα του αρχηγού του «τριφυλλιού» ότι «ο Παναθηναϊκός χωρίς την Ευρώπη δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε».

Από εκεί και πέρα ανέλυσε τα δεδομένα της σπουδαίας μεταγραφής του Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε ότι για τον Μεϊτέ και όσα δήλωσε ο μάνατζέρ του δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού και υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει ήδη έρευνα για έναν πολύ καλό παίκτη στο «8».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x